***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Дипломатката запалила Пейо със спирт. Румен Радев не присъства на клетвата на новите конституционни съдии


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 26 януари   

 

Първите им думи пред полиция и прокуратура:

Дъщерята: Мама го удуши
Бившата консулка: Той в този момент е на по-добро място – в пъкъла. 

***

Детето било изоставяно да скита голо и босо в студа, а когато съседът подал сигнал на полицията и Агенцията за протекция на детето се намесила, дипломатката почнала офанзива против него – почнала да пуска „ сигнали “ и „ тъжби “ против него, само че ги пускала от служебния си имейл от Външно министерство, с цел да „ респектира “ институциите. 

Вместо да се погрижи за детето, почнала да атакува индивида, който подал сигнал, че детето има потребност от помощ.

***

Десислава Атанасова и Борислав Белазелков поставиха клетва като конституционни съдии, а президентът реши да отсъства. Вероятно желае да каже нещо с това.

***

„ Без значение. Той е просто един посетител ". Това разяснява Делян Пеевски от Движение за права и свободи по отношение на решението на президента Радев да не участва на клетвата на новите конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков.

Пеевски бе безапелационен, че решението да не участва на клетвата на двамата конституционни съдии не е на президента, а на Корнелия Нинова. По думите му тя сама е разказвала в коридорите на Народното събрание, по какъв начин го е завела в президентството, по какъв начин го е взела с мръсни кубинки и го е направила президент, за което съжалява, тъй като той бил наказване за България.

***

***

Софийският областен съд образува второ дело против Васил Михайлов, добил медийна известност като „ прокурорския наследник “, по импортиран обвинителен акт за закана с ликвидиране. Делото е разпределено и планувано за 20 февруари от 14:00 ч., оповестиха от съда. 

***

Още руснаци употребяват български „ служби “ за лична защита и отбрана. 

„ Преди няколко месеца пристигнаха група мъже, които се представяха за чиновници на ГДБОП, ДАНС и на „ Вътрешна сигурност “. Вадеха карти и започнаха всеобщо да тормозят хората, които показват мнението си срещу съветския ни президент (Антон Зингаревич, притежател на „ Ботев “) “, описа единият мъж.  

Заплахите са били за физическа разпра с почитателите и с техни близки.

„ Казваха: „ Ние сме страната, няма на кого да се оплачете “, описа другият пострадал почитател на „ Ботев “.

***

Само в случай че България е пълновръстен член на Шенген, бихме могли в действителност да се борим сполучливо с проведената престъпност. 

Това сподели във видеообръщение Илва Йохансон, еврокомисар по вътрешните работи, по време на националната конференция на тематика „ Превенция и битка с трафика на хора: положителни практики и устойчиви решения “ в София.

***

Осъденият на гибел Кенет Смит е починал в агонизиращи болки посредством метода на азотното задушаване. Това призна на брифинг пред медии ръководителят на Департамента по пандизите в щата Алабама Джон Хам.

По този метод той опроверга изказванията на формалните щатски управляващи, че изтезанието на пандизчията ще бъде „ оптимално хуманно изпълнена “.

***

Организация на обединените нации осъди изтезанието с азотен газ на пандизчия в американския щат Алабама, оповестява „ Ройтерс “.

Върховният комисар на Организация на обединените нации по правата на индивида Фолкер Тюрк съобщи, че методът може да се равнява на изтезание.

***

Посланикът на Съединени американски щати в Унгария упрекна премиера Виктор Орбан, че организира " измислена външна политика ", която обслужва ползите на Кремъл и вреди на единството на НАТО, оповестява " Файненшъл таймс ".

Дейвид Пресман съобщи, че методът на унгарското държавно управление към интернационалните въпроси се основава на " мислени нашественици " и " измислена унгарофобия ". Той служи на вътрешнополитическите цели на Орбан и изяснява някои от неговите политически позиции, означи Пресман. " Но в края на деня това е небивалица ".

Той разкритикува Орбан и за " дейното присъединяване " в предизборната акция в Съединени американски щати с откритата си поддръжка за Доналд Тръмп и апели към президента Джо Байдън да се отдръпна, като акцентира, че това " не е нещо, което чакаме от съдружниците ".

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР